WELKOM BIJ CRE8TIVES | NO-NONSENSE MARKETING

Soms ben je op het gebied van marketing op zoek naar een partij die zaken oppakt en uitvoert zonder dat alles elke keer moet worden besproken en opnieuw uitgedacht. Korte, bondige en transparante marketing trajecten is waar wij ons graag op richten. Een vaste aanspreekpartner voor het uitwerken van lopende marketing zaken zoals: grafisch ontwerp (brochures, visitekaartjes, verpakkingen, etc…), presentaties, ondersteuning bij organiseren van events en beurzen, social media activiteiten, mailings of teksten en vertalingen….wij zorgen ervoor dat het snel uitgevoerd kan worden en met volledige transparantie.

Ik zoek een doener

Het aantal adviseurs en coaches in Nederland groeit maar door. Maar soms ben je als ondernemers gewoon op zoek naar mensen om jouw ideeën uit te voeren. Op korte termijn een nieuwe bedrijfspresentatie maken of last minute drukwerk voor die beurs of ander event. Wij regelen zaken snel en maken altijd iets bijzonders met een professionele marketing blik en een vleugje van onze creativiteit.

Ik zoek een denker

Hoe kan je met jouw bedrijf zorgen dat je relevant en onderscheidend bent in een markt vol concurrenten? Daar kan een creatieve geest je altijd goed mee helpen. Of het nu een brainstorm sessie is of je wil dat wij onze creativiteit voluit gebruiken. Alles is mogelijk maar vooral blij jij in control als opdrachtgever. Transparantie en duidelijkheid zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je zoekt en voor een eerlijke prijs.

DRUKWERK

PRESENTATIES

ONLINE CONTENT

WEBSITES

BEURZEN

STRATEGIE

BRANDING

CONCEPTEN

DUURZAAMHEID

EVENTS

GRAFISCH ONTWERP

Van niets snel iets tastbaars maken met de juiste uitstraling. Dat is wat we met onze grafische ondersteuning voor je kunnen betekenen. Vaak is er al iets van huisstijl materiaal beschikbaar en zijn wij prima in staat om dit verder door te vertalen naar andere vormen van communicatie. Maar ook als er een nieuwe stijl neergezet moet worden betrekken wij graag een design expert bij het traject.

  • Leaflets,
  • Brochures
  • Jaarrekeningen
  • Verpakkingen
  • Concepten
  • Overige drukwerk

PRESENTATIES

Professionele bedrijfspresentaties die vanuit een marketing achtergrond worden opgemaakt. Presenteer jouw bedrijf op een unieke en vernieuwende manier door de invalshoek die een marketing professional eraan geeft.

BEURZEN & EVENTS

De voorbereidingen voor een beurs vergen veel tijd en aandacht. Soms is het dan gemakkelijk als er iemand is die je kan ondersteunen met het neerzetten van een stand met een professionele uitstraling. Cre8tives kan in korte tijd een goed concept neerzetten wat door de standbouwer verder uitgevoerd kan worden. Maar Cre8tives is er ook om te ondersteunen in alle overige beursgerelateerde zaken.  Het zelfde geldt voor eventuele events die georganiseerd moeten worden. Een klein duwtje in de rug vanuit onze creatieve ervaring kan helpen om elke event tot een ongekend succes te maken.

SOCIAL MEDIA

Iedereen is tegenwoordig druk met social media, maar wegen deze inspanningen wel op tegen de baten? Nu is het heel goed mogelijk om met relatief weinig inspanning toch regelmatig met interessante content te komen. Wij kijken graag mee om kant-en-klare content aan te leveren welke op elk gewenst moment geplaatst kan worden.
Indien de behoefte er is om geheel ontzorgd te worden dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

OVERIGE MARKETING WERKZAAMHEDEN

Natuurlijk zijn er nog veel meer zaken waar een marketing-afdeling mee te maken krijgt. Cre8tives is voor al deze zaken in te schakelen ter ondersteuning of om zaken volledig uit handen te nemen. Voor meer informatie neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden zo snel mogelijk uit jouw handen worden genomen.