Door iets nieuws te bedenken en ontwikkelen kan je met een innovatie zorgen dat de deuren bij de retail voor je open gaan. Zelf geloof ik enorm in de kracht van het weggeven. Door een unieke tool te ontwikkelen bijvoorbeeld waarmee u de consumptie van uw product kunt verhogen. Cre8tives helpt u graag bij het bedenken van innovatieve gadgets.

Concepten

De beste en meest betaalbare manier om een echte zakenpartner van uw klant te worden is door hem te betrekken in uw ontwikkelproces. Dit doet u door hem verschillende concepten en ideeen voor te leggen.

Het ontwikkelen van nieuwe ideeen kan nogal kostbaar zijn. Door uw klant te betrekken bij het ontwikkelproces kunt u niet alleen onnodige kosten besparen maar uw zorgt gelijk voor het versterken van de relatie. De klant voelt zich belangrijk en uw ideeen worden deels hun ideeen waardoor ze meer tijd en moeite zullen steken in een succesvolle lancering. Kortom een win-win situatie.

Grapes Carrybag

Deze handige draagverpakking is ontworpen als plastic vrij alternatief voor de normale bak druiven. In het ontwerp is daarbij een handvat toegevoegd om de verpakking behalve verantwoord ook nog eens gemakkelijk te maken.

Fresh Tea Bag

Zelf je eigen verse thee maken op een natuurlijke wijze. Heel gezond en ook nog eens erg lekker.

CItrus Juice Indication

Consumenten die een net perssinaasappels halen zijn niet geinteresseerd in het aantal kg. Deze zak toont de consument het aantal ml dat zij uit het product kunnen persen.

Promo Carton

In een toekomst zonder verpakkingen zullen we andere manieren van communicatie moeten vinden. Deze handige omdoos heeft een vakje voor insteken van diverse vormen van communicatie.

Meer interessante voorbeelden van reeds ontwikkelde innovaties en concepten kunt u hier vinden.